Reconnection

Reconnective Healing

Your healing may come in the form you anticipate…Or it may come in a form you haven’t even dreamed of, one that the universe has designed specifically for you!

Dr Eric Pearl

Reconnective healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau. Reconnective healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Qi gong en andere vormen van healing en reikt voorbij deze technieken. Reconnective Healing is ontdekt door Dr. Eric Pearl, en geniet veel belangstelling van doctoren, medische onderzoekers, ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd. In het voorjaar van 2011 heb ik de reconnective healing workshop gevolgd bij Eric Pearl.

Zie voor meer info www.thereconnection.nl

Over de sessies

Ieders ervaring met Reconnective  Healing is uniek. Soms gebeurt een heling  in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat.
Eric Pearl zegt hierover “Als je geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd- een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had”.

Het beste kan je een heling toestaan in een staat van verwachting zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Je gaat op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon.  Ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje hebt. Doe niet je best om nergens aan te denken dat geeft vaak ook stress, richt je aandacht naar binnen en op je lichaam.
Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra’s in stilte of andere dingen waarvan jij denkt dat het zal ‘helpen’

Draag gemakkelijke kleding want je ligt zonder schoenen op je rug op de tafel tijdens de sessie.
Vermijd parfum en andere geurtjes voorafgaand van de sessie.
De sessie duurt ongeveer 45 minuten. Eén tot drie sessies worden aanbevolen.
Een sessie kost € 50