Ervaringen

Ervaringen

Yvonne helpt je om in contact met je lichaam te komen. Zij zorgt daarbij voor een fijne sfeer waarin je je gekoesterd voelt. Tijdens de behandeling werkt Yvonne heel intuïtief. Ze luistert goed naar je wensen, maar ook naar waar je lijf behoefte aan heeft. Zo kun je een ander soort massage krijgen dan je had verwacht, maar wel altijd een die op dat moment goed bij je past en die erg welkom is. Dankzij de massages van Yvonne zit ik beter in mijn vel en heb ik letterlijk meer ademruimte gekregen. Mijn drukke hoofd vaart er wel bij dat Yvonne mij elke keer weer terug op de grond zet.
Carolien de Zwart

“Weg uit je hoofd en terug in je lichaam” Een bezoek aan Yvonne zorgt ervoor dat ik mezelf als herboren en geaard voel. Yvonne geeft een liefdevolle en specifieke massagebehandeling die veel omvangrijker is dan een gemiddelde massage. Ik omschrijf de behandeling eerder als heel specifiek lichaamswerk. Tijdens deze behandeling geeft zij namelijk naast een heerlijke massage ook het lichaam specifieke aandacht. Bovendien voelt Yvonne feilloos aan welke (massage) grepen en technieken ze het beste kan inzetten passend bij mij als persoon. Ik kan een bezoek aan Yvonne ten zeerste aanbevelen.
groeten O. Stuifbergen

Al een tijdje was ik op zoek naar een masseur die begreep wat mijn lichaam nodig had, maar ik vond het lastig onder woorden te brengen wat dat nu precies was. Wat had ik nu eigenlijk echt nodig, behalve dat ik af wilde van mijn hoofdpijn, stijve nek en rug? Bij Yvonne voelde ik mij direct thuis. Ze maakte niet alleen de spieren los en bindweefsel zachter, maar ook ik kwam los en voelde me na een paar behandelingen lichter worden. Nu zit ik weer letterlijk en figuurlijk lekkerder in mijn vel. Af en toe kom ik nog eens terug voor een update.
Rosa Romeyn